Apparaten en Accessoires
Miso kraut
Voorbereiding 20min
Totaal 168u. 20min
900 g
Ingrediënten
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 900 g
Natrium
6177.5 mg
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1579 kJ /
377.4 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
25.9 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
75.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72u. 30min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Gin and juniper berry marmalade
1u. 30min
Cream of mushroom soup
20min
Mushroom soup
30min
Pea and mint soup
20min
Cauliflower hummus with green vegetables
1u.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min