![Salmon and fennel risotto Salmon and fennel risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5AAE01E6-CEAE-4A34-9215-D44205D29F3D/Derivates/9862E5EF-2D3A-4CBB-AB7E-394202156330.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g eschalots
- 1 garlic clove
- 150 g fennel bulb, cut into halves
- 20 g olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 sprig fennel fronds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2738.3 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 424.1 mg
Alternatieve recepten
Asparagus risotto
40 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Seafood and corn chowder
40 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Miso salmon broth
40 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min