Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g kale, ribs removed and leaves cut into pieces
- 80 g fresh silverbeet, ribs removed and leaves cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g leek (white and light green parts only), cut into slices
- 20 g coconut oil
- 200 g sweet potato, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt, plus extra to taste
- 20 g lemon juice, plus extra as needed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 550.3 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 655.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 dk
Tuscan bean soup
30 min
Tuscan bean soup
40 min
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Spiralised vegetable soup
9h
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Spicy cauliflower soup
20min