Apparaten en Accessoires
Sweet and sour prawns
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
2 portions
Ingrediënten
-
water plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
capsicum cut into thin slices (2 mm x 5 cm)40 g
-
medium raw prawns peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)12
-
salt¼ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh pineapple cored and cut in pieces (2 cm)170 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli deseeded if preferred¼
-
brown sugar20 g
-
rice wine vinegar20 g
-
soy sauce30 g
-
cornflour5 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1665.6 mg
Eiwitten
25.4 g
Calorieën
872.2 kJ /
207.7 kcal
Vetten
1 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
21.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous Vide for Two
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Barbecue sauce
1u. 40min
Wasabi mayonnaise
10min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2u.
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Barbecue onions (500 g)
45min
Kung Pao chicken
1u. 30min
Browned Shallots (250 g)
25min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Rose syrup
20min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Dan dan mian (dandan noodles)
1u. 10min
Garlic prawns
25min