Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g water, plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 40 g capsicum, cut into thin slices (2 mm x 5 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 170 g fresh pineapple, cored and cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 20 g brown sugar
- 20 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 5 g cornflour
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 872.2 kJ / 207.7 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1665.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 dk
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Quick prawn stir-fry
20min
Sicilian prawn salad
40min
Prawn and mushroom crepes
50min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1sa
Hearty seafood chowder
1sa
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Crème caramels
7hod. 45min