Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prawn oil
- 500 g raw tiger prawns, large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)
- 3 garlic cloves
- 2 eschalots cut into halves
- 30 g tomato paste
- 200 g rice bran oil
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- 2 dried bay leaves
XO butter
- 3 garlic cloves
- 1 eschalot
- 20 g fresh ginger, peeled
- 2 long red chillies, trimmed
- 25 g prosciutto
- 100 g unsalted butter, softened
- 10 g sesame oil
- 1 tsp honey
- 20 g soy sauce
- 1 lime, juiced
Scallops and prawns
- 250 g water
- 4 fresh scallops, in the shell
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3530 kJ / 843.7 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 75.5 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1514 mg
Alternatieve recepten
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Kaffir lime granita
40 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Baked masala fish (MEATER+®)
1j 15 menit
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Tropical mocktail
10 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 menit
Sous-vide fish with lemon and herbs
1j 15 menit
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min