Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut into halves
- 20 g red onion
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 pinches ground cumin
- 2 pinches ground smoked paprika
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- 2 tsp avocado oil
- 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (1 cm)
- 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 209 kJ / 49.7 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Scallops with pea purée
25 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Oysters with lime granita
5 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Sicilian prawn salad
40 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min