Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut into halves
- 20 g red onion
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 pinches ground cumin
- 2 pinches ground smoked paprika
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 20 g lime juice (approx. 1 lime)
- 2 tsp avocado oil
- 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (1 cm)
- 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 209 kJ / 49.7 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
Guacamole
10 Min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min