Apparaten en Accessoires
Watermelon and salmon ceviche stack
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
25 pieces
Ingrediënten
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (optioneel) to serve2 - 3 drops
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
30.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
209 kJ /
49.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
2.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish tapas
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rhubarb and ginger gin fizz
336u. 10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Tzatziki
15min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Prawn salad with horseradish cream
1u.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1u. 10min
Spinach and smoked salmon roulade
24u. 35min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min