Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Eiwitten
- 71.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 60.2 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 708.4 mg
Alternatieve recepten
Bourbon pork ribs
5h 50min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1sa
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min