Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Eiwitten
- 71.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 60.2 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 708.4 mg
Alternatieve recepten
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Jalapeño Poppers
1h
Citrus seafood salad
1h
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Chipotle bean and corn salad
40min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min