Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Eiwitten
- 69.3 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 60.5 g
- Verzadigd vet
- 17.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 692.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Beef stock paste
3 Std.
Duchess potatoes
1 Std. 10 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Korean marinade
40min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min