![Flank steak with horseradish cream sauce Flank steak with horseradish cream sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/208de305-6568-4f50-af1a-acfc0cab1595/Derivates/80339dc8-5f35-42f5-b0e7-b681f593c587.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Eiwitten
- 69.3 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 60.5 g
- Verzadigd vet
- 17.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 692.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Ube nut pie
5h 10min
Pimento Spread
5min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Cuban Sandwich
17h
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 Std. 45 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Smoked Salmon Dip
10min