Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Eiwitten
- 69.3 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 60.5 g
- Verzadigd vet
- 17.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 692.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen with dates and bacon
1h 20min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6j 30 menit
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14ωρ.
Cauliflower hummus with green vegetables
1h