Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 637.4 mg
Alternatieve recepten
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Beef stock paste
3h
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Pulled pork burgers
4 godz. 20 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 dk
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 Std.
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 godz. 35 min
Mashed potatoes for two
30min
Poached eggs using blade cover
30min