Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 637.4 mg
Alternatieve recepten
Diane sauce
20 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Oysters Kilpatrick
15 min
Buffalo chicken wings
50 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Sous vide scrambled eggs
35 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Mushroom sauce
20 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min