Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Eiwitten
- 65.5 g
- Koolhydraten
- 68.5 g
- Vetten
- 102.9 g
- Verzadigd vet
- 29.8 g
- Vezels
- 22.3 g
- Natrium
- 39207.6 mg
Alternatieve recepten
Curried sausages
40min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Meat stock paste
45 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Chicken stock paste
45 min
Tomato passata
1h 40min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55p
Poached eggs using blade cover
30 min
Traditional Kaiser rolls
26sa 35 dk
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min