Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Eiwitten
- 65.5 g
- Koolhydraten
- 68.5 g
- Vetten
- 102.9 g
- Verzadigd vet
- 29.8 g
- Vezels
- 22.3 g
- Natrium
- 39207.6 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide fish with lemon and herbs
1sa 15 dk
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Chilli with rice
50min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 dk
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
French onion dip
45min
Mashed potatoes for two
30 dk
Tomato passata
1 godz. 40 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2h 35 min