
Apparaten en Accessoires
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
870.3 kcal /
3655.3 kJ
Eiwitten
71.8 g
Vetten
60.2 g
Koolhydraten
6.4 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
18.2 g
Natrium
708.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

MEATER+®
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland