Compatibele versies
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Eiwitten
- 71.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 60.2 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 708.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2h 5min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Buffalo chicken wings
45min