Compatibele versies
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Eiwitten
- 71.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 60.2 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 708.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Buffalo chicken wings
45min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 dk
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min