Compatibele versies
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Eiwitten
- 71.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 60.2 g
- Verzadigd vet
- 18.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 708.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buffalo chicken wings
45 min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 godz. 45 min
Thai beef salad
1h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3小时 35 分钟
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29sa 50 dk
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 min