Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
of 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (optioneel)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (optioneel)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1166 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Devilled Eggs
55 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Baked Crab Dip
15 menit
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2u. 55min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Bistro Mayonnaise
5 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Tuna Tartare
40min
Crab Cakes
1h 35min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min