Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 39.9 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 51.1 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 637.4 mg
Alternatieve recepten
Buffalo chicken wings
45 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Buffalo chicken wings
50 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Sourdough soup (White borscht)
96 Std. 30 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min