Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 452.4 mg
Alternatieve recepten
Buffalo chicken wings
45 min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 Std. 30 Min
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 min