Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 452.4 mg
Alternatieve recepten
Red pesto chicken salad
35min
Lime and chilli corn
40min
Gozleme
1 godz. 40 min
Chipotle bean and corn salad
40min
Steamed greens with lemon feta
20min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Spinach and chorizo filo pies
45 min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25óra 30p
Spiced lamb pie
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 godz. 20 min