Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1356.6 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 452.4 mg
Alternatieve recepten
Hoisin pork bowl
30min
Turkey taco salad bowl
15min
Coconut poached chicken salad
45min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Rice salad with warm mustard dressing
1h 40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Chipotle bean and corn salad
40min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chicken and mango salad
35min