Apparaten en Accessoires
Warm Caesar salad with polenta croutons
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 55min
4 portions
Ingrediënten
Polenta croutons
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
water300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
fine polenta80 g
-
salted butter20 g
Caeser salad dressing
-
grapeseed oil150 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillet in oil (optional)1
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce gluten free (see Tips)1 tsp
-
Dijon mustard gluten free2 tsp
Caesar salad
-
water900 g
-
chicken tenderloins500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling, plus extra for greasing
-
eggs chilled4
-
pancetta (approx. 8 slices)40 g
-
baby cos lettuce (approx. 185 g), trimmed and cut into quarters lengthways1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
927.1 mg
Eiwitten
45.1 g
Calorieën
3909.3 kJ /
930.8 kcal
Vetten
77.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
13.8 g
Koolhydraten
15.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pork san choy bau
25 min
Veal pizzaiola
40 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Beetroot salad
10 min
Chicken velouté meal
40 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Prawn saganaki with feta
35 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Asian chicken noodle salad
45 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min