Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 194.7 mg
Alternatieve recepten
Texas-style lovely legs
4 godz.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Barbecued pork ribs
26h 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Cobb salad with buttermilk dressing
1sa
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 dk
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min