Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 48.3 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 194.7 mg
Alternatieve recepten
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Bourbon pork ribs
5hod. 50min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2h 5min
Teriyaki chicken thighs
2h 10 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork fillet with mustard
35 menit
Guinness beef pies
2h 15min
Beef cheek Bourguignon
5óra 25p