Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 fresh Swiss brown mushrooms
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 130 g manchego cheese, rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 145 kJ / 34.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 53.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus seafood salad
1 godz.
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Pork and chicken terrine
3h 20min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Leek and smoked salmon dip
55min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Apple, leek and sage sauce
15min