Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 24 fresh Swiss brown mushrooms
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 130 g manchego cheese, rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 145 kJ / 34.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 53.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked trout pâté
3h 15min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Oysters with lime granita
5min
Boozy iced coffee
10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Parmesan gelato
4h 30 min