![Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E32AA0E6-3569-46E4-9416-2CB9D93CE5B4/Derivates/75C50388-03DD-49B3-BD24-6E8AF8962F95.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Sauce
- 1 lemon
- 15 g mint leaves
- 15 g fresh cilantro
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 60 g extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb chops, bone in
- 2 sprigs rosemary, fresh
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp freshly ground black pepper
- 15 g extra virgin olive oil
- 1850 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 96.7 g
- Verzadigd vet
- 37.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 730.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1hod. 35min
Hearty Seafood Chowder
1hod.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min