Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g soy sauce
- 45 g honey
- 15 g brown sugar
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp fresh ginger, grated
- ¼ tsp chilli powder
-
70
g sake (rice wine)
of 70 g water - 4 chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)
- 1360 g water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp cornstarch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onions, sliced on the bias
- 1 fresh chilli, destemmed and deseeded, sliced on the bias
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2224.2 kJ / 531.6 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 33.4 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1003 mg
Alternatieve recepten
Ube Halaya Jam
2h 10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 Std. 10 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2u. 25min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 dk
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min