Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter, diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 sprigs thyme, divided
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
- vegetable oil, to sear
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6165.2 kJ / 1473.5 kcal
- Eiwitten
- 55.2 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 99 g
- Verzadigd vet
- 60.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1738 mg
Alternatieve recepten
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Chicken Salad Sandwich
15min
Roasted Garlic
15min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Loaded Potato Waffle
50min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1 Std. 20 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Cuban Sandwich
17 Std.