Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger, in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (optioneel)
- 2 star anise
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water, to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water, plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil, divided
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes, cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow, cut into strips
- 1 spring onion, in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2437.2 kJ / 582.5 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1237.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Sesame Chicken
40min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Teriyaki Chicken
1h
Kung Pao Chicken
1sa 5 dk
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 dk
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 godz. 45 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Chutney Chicken
30min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min