Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Beef
- 550 - 600 g sirloin steak, thinly sliced (1 cm) against the grain (see tip)
- 100 g carrots, thinly sliced (5 mm) or julienned
- 50 g onions, thinly sliced (5 mm)
- 40 g spring onions, cut in 3 cm pieces then halved lengthways
- 8 garlic cloves
- 1 kiwi fruit, peeled, quartered
- 35 g soft brown sugar
- 60 g dark soy sauce
- 30 g sesame oil
- 2 pinches ground black pepper
Rice and Assembly
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
- sesame seeds, for garnishing
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- kimchi, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2654 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min