Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed Rice
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
-
350
g short grain rice
of sushi rice
Chicken Katsu Curry
- 15 g oil, plus extra for baking
- 5 garlic cloves
- 120 g onions, cut in large pieces (2 cm)
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 1 ½ Tbsp curry powder
- 145 g plain flour
- 500 g liquid chicken stock (see tip)
- 20 g brown sugar
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 medium eggs, beaten
- 160 g panko breadcrumbs
- 4 chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4067.5 kJ / 972.2 kcal
- Eiwitten
- 59.5 g
- Koolhydraten
- 145.4 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1192.3 mg
Alternatieve recepten
Sticky Sesame Chicken
40 min
Korean Fried Chicken
3hod. 10min
Butter Chicken
50 Min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.
Curry Noodles with Pork
45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min