Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed Rice
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
-
350
g short grain rice
of sushi rice
Chicken Katsu Curry
- 15 g oil, plus extra for baking
- 5 garlic cloves
- 120 g onions, cut in large pieces (2 cm)
- 200 g carrots, sliced (1 cm)
- 1 ½ Tbsp curry powder
- 145 g plain flour
- 500 g liquid chicken stock (see tip)
- 20 g brown sugar
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 medium eggs, beaten
- 160 g panko breadcrumbs
- 4 chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4067.5 kJ / 972.2 kcal
- Eiwitten
- 59.5 g
- Koolhydraten
- 145.4 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1192.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Sticky Sesame Chicken
40min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Butter Chicken
50 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Sticky Chilli Beef
55 Min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h