Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 Tbsp vegetable oil
- 1 tsp fine sea salt
Chicken
- 80 g onions, sliced (1 cm)
- 1000 g water, plus extra for cooking noodles
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 350 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ Tbsp sesame oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
Soup
- 1 pinch fine sea salt
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- Korean chilli paste (gochujang), for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1852 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi Lemak
45 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Char Kway Teow
15 Min
Korean Fried Chicken
3h 10 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min
Nasi Lemak
45 Min