Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 628 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Browning Pork Cubes
15 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min