Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 628 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min