Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze

Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze

4.5 77 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 40min
4 portions

Ingrediënten

  • dark brown sugar
    1 tbsp
  • salt
    2 tsp
  • whole black peppercorns
    1 tsp
  • ground ginger
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • dried red chili flakes
    ½ tsp
  • ground cloves
    ¼ tsp
  • pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
    1
  • shallots quartered lengthwise
    8 oz
  • fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
Ginger Glaze
  • dark brown sugar
    4 oz
  • ginger, minced
    2 tsp
  • corn starch
    1 tbsp
  • water
    4 oz
  • rice vinegar
    2 oz
  • soy sauce
    1 oz
  • non-stick spray oil
  • fresh parsley to garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 431 kcal / 1803 kJ
Eiwitten 38 g
Vetten 12 g
Koolhydraten 42 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 4 g
Natrium 628 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...