Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz green onions, white part only, cut into pieces (2 in.), (6-8 green onions)
- ½ oz salted butter
- 5 ½ oz heavy whipping cream
-
27
oz fresh corn kernels (approx. 7 cobs)
of 27 oz frozen corn - ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, to taste
- fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1159 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic Swiss Fondue
15 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Egg Salad
30min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Quiche Lorraine
50min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 Min
Beef Short Rib Chili
1 Std. 25 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Corn and Bacon Chowder
1hod. 15min