Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 35 oz water
- 17 ½ oz russet potatoes, cut into pieces
- 11 oz all-purpose flour
- 1 large egg
- 1 tsp salt
Filling
- 2 - 3 garlic cloves
- 1 - 2 pinches chili powder
- 1 oz olive oil
- 3 ½ oz bread crumbs
- 10 - 12 anchovy fillets, preserved in oil, drained, cut into pieces
Tomato Sauce
- 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz olive oil
- 17 ½ oz canned chopped tomatoes
- 1 - 2 pinches sugar
- 2 tsp salt, plus 1 tbsp to boil gnocchi
- ½ oz fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 4 ½ oz mozzarella cheese, cubed (¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3701 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 2300 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Chicken Avocado Gorditas
1 Std.
Rosé Cream Puff Pastry
3 Std. 30 Min
Baked Brie Pie
50 Min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1 Std. 55 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Thai Iced Tea
2h 25min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Pancake and Fruit Kebobs
1 Std.