
Apparaten en Accessoires
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 55min
4 portions
Ingrediënten
Sous-Vide Pork Chops
-
pork chops, boneless 4 chops (approx. 1 in. thick)28 oz
-
salt4 - 8 pinches
-
ground black pepper4 - 8 pinches
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves cut in halves lengthwise2
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
-
dark chocolate (70% cocoa) cut in pieces2 ½ oz
-
balsamic vinegar2 tsp
-
water½ oz
-
unsalted butter2 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
Bosc pears cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges2
-
spiced rum (optioneel)2 - 3 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
607.5 kcal /
2541.8 kJ
Eiwitten
43.3 g
Vetten
33.8 g
Koolhydraten
25.5 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
14.3 g
Natrium
485.8 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Saucy Sous-Vides
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten