Apparaten en Accessoires
Barbecue Onions (17.5 oz)
Voorbereiding 5min
Totaal 45min
17 oz
Ingrediënten
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
39.4 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
136.7 kJ /
32.5 kcal
Vetten
2.3 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
2.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Roasted Garlic
15min
Sous-vide Steak
1u. 30min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Blueberry Yogurt
13u.
Browned onions (200 g)
20min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1u. 40min
Steamed and Grilled Beets
1u. 20min