Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade Mayonnaise
-
250
g grapeseed oil, room temperature
of 250 g neutral oil, e.g. safflower, canola, room temperature - 1 egg yolk, room temperature
-
15
g white wine vinegar
of 15 g white vinegar - 1 tsp water
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
Hard Boiled Eggs
- 6 eggs, large, cold from the fridge
- water, to fill to 1 litre mark
- cold water, to cool eggs
- ice cubes, 2 large trays
Filling
- 7 g Dijon mustard
- 7 g shallot, minced
-
3 - 5
drops Tabasco
of 1 pinch ground cayenne pepper - freshly ground black pepper, to taste
- salt, to season, to taste
- paprika, to garnish
- fresh chives, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 994.5 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 157 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Deviled Eggs
20min
Onion Skin Broth
1h 5min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1hod. 25min
Cauliflower Mash
25min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min