Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
- 1 tsp salt
- 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz tomato paste
- 4 oz dry white wine
- 32 oz beef stock
- 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 76 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1722 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Béarnaise sauce
15min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Squid and Shrimp Risotto
1 Std.
Red Mole Chicken Enchiladas
1 Std.
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min