Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 20 g fresh dill leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 100 g carrot, cut into pieces
- 200 g brown onion, cut into halves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g turkey mince
- 70 g breadcrumbs
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 egg
- 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper
- 2 - 2 ¾ tsp salt
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste
- 3 allspice berries (see Tips)
- 40 g plain flour, plus extra to dust
- 15 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1567.1 kJ / 373.1 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 2315.5 mg
Alternatieve recepten
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Beetroot and avocado eggs
88 Std.
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Sauerkraut soup
50 min
Creamy chicken cauliflower soup
40 min