Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 20 g fresh dill leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 100 g carrot, cut into pieces
- 200 g brown onion, cut into halves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g turkey mince
- 70 g breadcrumbs
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 egg
- 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper
- 2 - 2 ¾ tsp salt
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste
- 3 allspice berries (see Tips)
- 40 g plain flour, plus extra to dust
- 15 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1567.1 kJ / 373.1 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 2315.5 mg
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 Min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5óra 15p
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.
Parmesan cheese crisps
15min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Pork fillet with mustard
35 Min