Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 100 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1.5 cm)
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 900 g water
- 1000 g veal, cut into cubes (2-3 cm)
- 500 g button mushrooms, cut into quarters (or sixths if large)
- 50 g unsalted butter
- 50 g plain flour
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 egg yolks
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1616.6 kJ / 386.4 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 497.9 mg
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 godz.
Mystery soup
45 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Curried pickled fish
49h
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Goulash soup
2 Std. 35 Min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min