Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots, cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2427.9 kJ / 578.1 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1099.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1h
Pea and ham soup
2h 20min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chicken chasseur
1h 50 min
Guinness beef pies
2h 15min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef stew with gnocchi
3h 15 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1h 30min