Apparaten en Accessoires
Irish lamb stew
Voorbereiding 10min
Totaal 6u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
olive oil30 g
-
bacon cut into small pieces (5 mm)150 g
-
leek white part only, cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water200 g
-
white wine80 g
-
lamb neck fillet (see Tips)900 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves3
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pearl barley60 g
-
carrots cut into rounds (approx. 1.5 cm)200 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1099.3 mg
Eiwitten
55 g
Calorieën
2427.9 kJ /
578.1 kcal
Vetten
29.4 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
9.3 g
Koolhydraten
20.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Oxtail stew with butter bean mash
4 Std.
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1 Std. 30 Min
Lamb stew
1 Std. 45 Min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 Std. 45 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Chicken à la king
40 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min