Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g vegetable oil
- 800 g gravy beef, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 170 g red onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1-2 cm)
- 70 g celery, cut into slices (5 mm -1 cm)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut in pieces (2 cm)
- ¾ - 1 tsp hot paprika, to taste
- 600 g water
- 30 g tomato paste
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 4 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 1 tsp dried thyme
- ¼ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp sea salt
- 500 g gnocchi (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2724 kJ / 651.1 kcal
- Eiwitten
- 50.9 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 713.6 mg
Alternatieve recepten
Niu rou mian (beef noodles)
35p
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45p
Chicken Pizzaiola
50 Min
Cottage pie
1h 30min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 Min
Broccoli and ham pasta bake
1 Std.
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Apricot Chicken
35p
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Beef ragu
1h 25 min