Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dumplings
- butter, for greasing
- 60 g butter, chilled
- 230 g self-raising flour
- 110 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2424 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 962.2 mg
Alternatieve recepten
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1 Std. 30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Classic meatloaf
1h 35min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min