Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dumplings
- butter, for greasing
- 60 g butter, chilled
- 230 g self-raising flour
- 110 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2424 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 962.2 mg
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Beef ragu
1h 25min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35 Min
Lasagne bolognese
2h 30 min
Sweet and sour pork
40min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1h 30min