Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried risoni pasta
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 garlic cloves
- 1 bunch asparagus, cut into pieces, stalks and tips kept separate
- 1 onion, cut into quarters
- 1 broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)
- 1 cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)
- 180 g dry white wine
- 50 g unsalted butter
- 350 g water
- 1 tbsp Dijon mustard
- 4 sprigs fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1941.5 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 40.6 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 262.6 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 min
Lamb sausage ragu
30 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min