Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g frozen green beans, cut into bite-size pieces
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g salted butter
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 60 g pearl barley
- 300 g water
- 150 g carrots, cut into rounds
- 500 - 600 g diced lamb (see Tips)
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1710.4 kJ / 407.3 kcal
- Eiwitten
- 38.1 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 324.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 dk
Mexican cottage pie
1sa 30 dk
Lamb and quinoa stew
1sa
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Beef and mushroom hot pot
2h