Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini, cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms, cut into thin strips
- 200 g Greek feta, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1219.1 kJ / 290.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 822.3 mg
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 dk
Creamy vegetable rice
25 Min
Pasta with tuna
30 Min
One pot pasta with chorizo
35 dk
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Butternut and bacon macaroni cheese
1sa 30 dk
Broccoli and three cheese pasta bake
40 dk
Penne and vegetables
35 dk
Mexican one-pot pasta
30 Min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 dk