![Tomato pasta with vegetables and feta Tomato pasta with vegetables and feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB6D2600-E10F-42AF-A166-4225C6FF28C8/Derivates/2B1F71CC-544D-48A4-BBF8-7CB3505165FF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini, cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms, cut into thin strips
- 200 g Greek feta, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1219.1 kJ / 290.3 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 822.3 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Pasta with tuna
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Penne and vegetables
35 min
Creamy vegetable rice
25 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Mexican one-pot pasta
30 min