Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 ripe tomatoes (approx. 300 g), cut into halves
- 20 g vegetable oil
- 20 g curry powder
- 20 g sugar (see Tips)
- 35 g brown vinegar
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp sea salt
- 500 g beef mince
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1406.2 kJ / 334.8 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 628.5 mg
Alternatieve recepten
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
South African yellow rice
20 Min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chunky bolognese
50 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min