Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 - 800 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)
- 40 g plain flour
- 2 garlic cloves
- 2 celery stalks, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil, plus extra for brushing
- 1 brown onion, cut into eighths
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)
- 100 g red wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 200 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 350 g potatoes, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1509.8 kJ / 359.5 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 584.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork and gravy with red wine cabbage
1j 10 menit
Chicken chasseur
1h 50min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Beef Burgundy
1h 45 min
Classic meatloaf
1h 35min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef ragu
1h 25min