Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 600 g water
- 250 g lamb, cut into cubes
- 4 tsp dried oregano
- 80 g olive oil
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, trimmed and cut into pieces
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 60 g tomato passata
- 20 g Worcestershire sauce
- 800 g canned butter beans, (2 cans), rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5373.2 kJ / 1284.2 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 97.8 g
- Vetten
- 75.7 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 641.3 mg
Alternatieve recepten
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Shepherd's pie
55min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chicken and cashews
55min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chorizo and chicken pasta
50 min