Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 600 g water
- 250 g lamb, cut into cubes
- 4 tsp dried oregano
- 80 g olive oil
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, trimmed and cut into pieces
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 60 g tomato passata
- 20 g Worcestershire sauce
- 800 g canned butter beans, (2 cans), rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5373.2 kJ / 1284.2 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 97.8 g
- Vetten
- 75.7 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 641.3 mg
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40min
Mexican cottage pie
1h 30min
Shepherd's pie
55 dk
Beef stroganoff
35min
Mashed potatoes
40min
Vegetable soup
35min
Sausage and butter bean winter stew
25 dk
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1sa 15 dk
Fish pie
1sa 15 dk
Apricot chicken risotto
30 dk
Chicken, leek and corn pie
1sa 15 dk
Tuna mornay
45min