Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery stalk, cut into thin slices (5 mm)
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Eiwitten
- 47.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2166.5 mg
Alternatieve recepten
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 Std. 35 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Irish lamb stew
6h 20min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min