Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery stalk, cut into thin slices (5 mm)
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Eiwitten
- 47.3 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2166.5 mg
Alternatieve recepten
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Beef "Burgundy"
40min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Creamy mustard chicken stew
40min
Pork tenderloin parcels
1h
Goulash soup
2h 35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Chicken à la king
40min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Creamy chicken cauliflower soup
40min