Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pork fillets (approx. 400 g each)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 20 g honey
- 1 tsp sea salt
- 3 tsp dried rosemary
- 1 tsp green peppercorns
- 2 dried bay leaf
- 2 allspice berries
- 5 g light soy sauce
- 5 g Worcestershire sauce
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 447.4 kJ / 106.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 234.6 mg
Alternatieve recepten
Duck and cherry salad
45min
Beef Burgundy
1h 45min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Duck ballotine
2h 45 min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Turkey meatballs in dill sauce
1 Std. 30 Min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pork fillet with mustard
35 Min