Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pork fillets (approx. 400 g each)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 20 g honey
- 1 tsp sea salt
- 3 tsp dried rosemary
- 1 tsp green peppercorns
- 2 dried bay leaf
- 2 allspice berries
- 5 g light soy sauce
- 5 g Worcestershire sauce
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 447.4 kJ / 106.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 234.6 mg
Alternatieve recepten
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Quark and herb spread
5 Min
Sunday lamb roast
1ч. 55 мин.
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5hod. 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min