Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pork fillets (approx. 400 g each)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 20 g honey
- 1 tsp sea salt
- 3 tsp dried rosemary
- 1 tsp green peppercorns
- 2 dried bay leaf
- 2 allspice berries
- 5 g light soy sauce
- 5 g Worcestershire sauce
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 447.4 kJ / 106.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 234.6 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 Min
Chicken Waldorf salad
40 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Veal involtini
35 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Pork fillet with mustard
35 min
Beef Burgundy
1h 45min