Apparaten en Accessoires
Rosemary and green peppercorn pork fillet
Voorbereiding 15min
Totaal 5u. 15min
12 portions
Ingrediënten
-
pork fillets (approx. 400 g each)2
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
honey20 g
-
sea salt1 tsp
-
dried rosemary3 tsp
-
green peppercorns1 tsp
-
dried bay leaf2
-
allspice berries2
-
light soy sauce5 g
-
Worcestershire sauce5 g
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
234.6 mg
Eiwitten
15.5 g
Calorieën
447.4 kJ /
106.5 kcal
Vetten
4.2 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
1.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Cheesecake with meringue topping
3u. 30min
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Meatloaf with mushroom sauce
1u. 15min
Cauliflower gratin
1u.
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Creamy turkey stew (TM5)
3u. 50min
Rabbit stew
1u.
Stuffed zucchini
1u. 5min
Marinated capsicum
55min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Classic meatloaf
1u. 35min
Mushroom sauce
20min