Compatibele versies
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Eiwitten
- 516 g
- Koolhydraten
- 155.1 g
- Vetten
- 191.4 g
- Verzadigd vet
- 54.6 g
- Vezels
- 21.8 g
- Natrium
- 1640.8 mg
Alternatieve recepten
Salmon niçoise salad
35 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Cod with citrus butter
40 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min