Compatibele versies
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Eiwitten
- 516 g
- Koolhydraten
- 155.1 g
- Vetten
- 191.4 g
- Verzadigd vet
- 54.6 g
- Vezels
- 21.8 g
- Natrium
- 1640.8 mg
Alternatieve recepten
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Easter Babka
2 Std. 30 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Sauerkraut salad
10min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Baked salmon cheesecake
26u. 35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min