Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onion, cut into halves
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch", or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 116.2 mg
Alternatieve recepten
Beer batter fish
40 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1sa
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Vienna sausages with split pea soup
1sa 10 dk
Flammkuchen with dates and bacon
1sa 20 dk
Sweet breakfast bread
1h 30min
Swedish meatballs and mash
50 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Welsh Anglesey eggs
1sa
Goulash soup
2 godz. 35 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min