Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g ham, salt reduced lean
- 4 eggs
- 120 g full cream milk
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 4 spring onions/green onions, cut into pieces
- 4 slices seeded wholemeal bread (40 g each), thick (seeTips)
- extra virgin olive oil spray
- 4 fresh portobello mushrooms (460 g), large
- 2 tsp Dijon mustard
- sweet paprika, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp fresh flat-leaf parsley, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1525 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 265 mg
Alternatieve recepten
JJ's 2-step chicken curry
45min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 menit
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20 min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 menit
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Creamy vegetable rice
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h