Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces
- 2 kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed
- ½ brown onion
- 2 garlic cloves
- 20 g butter
- 130 g brown rice
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 500 g water
- 180 g white button mushrooms, cut into slices
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055.8 kJ / 491.4 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 203.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min