![Mushroom and kale risotto Mushroom and kale risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/821cda28b6d1098f442608425015df30/Derivates/2838ca199dab9b79fc42ca647d9673b990062f1e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces
- 2 kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed
- ½ brown onion
- 2 garlic cloves
- 20 g butter
- 130 g brown rice
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 500 g water
- 180 g white button mushrooms, cut into slices
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2055.8 kJ / 491.4 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 203.1 mg
Alternatieve recepten
Mini chicken kyivs
45 Min
Traditional sausage rolls
50 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Raw snickers slice
55 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Porcini mushroom risotto
35 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min