Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 141 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Boulangère potatoes
1h 40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Mushroom risotto (TM6)
30min