Compatibele versies
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g roasted almonds
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, cut into thirds
- 3 garlic cloves
- 1840 g water
- 100 g quinoa, well rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 225 g leek, white part only, cut into pieces
- 150 g celery, cut into pieces
- 400 g broccoli, cut into florets
- 120 g zucchini, trimmed and cut into pieces
- 300 g potato, peeled and cut into pieces
- 20 g Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp sunflower seeds
- 1 tsp dried chilli flakes
- 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 2 slices seeded wholemeal bread, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1930 kJ / 462.5 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 114.5 mg
Alternatieve recepten
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Italian "Baked" Beans
1h 15 min
Beauty booster smoothie
5 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Fluffy ricotta pancakes
35 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min